piatok 26. septembra 2008

Post Skritptum Lásky

Menšia prechádzka do metského kina a späť. Je to necelá pol hodinka, kto vie kráčať rýchlo i menej. Naše kino je totiž hlavnou videopožičovňou v meste. Nie nie, bohužiaľ tam zapožičiavajú veľko-formátové filmy od filmárika a filmušky, ale kedysi VHS ,dnes väčšinu mieste zaberajúce DVD nosiče.
Po hodine a pol som domov doniesol dve syrové pizze a film PS: I love you
Komický, Romantický, plný sentimentu. Vyčaroval úsmev ale občas i oko zvlhlo. Tak úplná realita to nebola. Však kto chce realitu nech si pozrie dokument Nationla Geographic. Je to jeden s tých filmov čo oslovia hneď na začiatku. Tento konkrétne typickou scénou hádky muža s manželkou. Žena naštvaná odchádza domov, muž za nou uteká bez toho aby vlastne vedel čo urobil a snaži sa ospravedlniť nevediec za čo. Myslím že páriky sa v tom spoznajú ako ten ktorý to sledoval so mnou. Už nám tu chýbala len Monika. Pravda :) K filmu už len dodám. Fibi s priatelov, ktorá si tu zahrala, mala vtipný test na toho správneho manžela!

Čo mi to prinieslo? Inšpiráciu pravda. Určitý jej druh, toho niečoho vnútri. Láska tu bola, ostáva tu i ked človek zomrie. Život sa však preto nezastaví. Už táram sentimentálne! Ten praví čas sknočiť. :)

PS: Tento článok nevystihuje to pravé jeho názvu. K post skriptu lásky sa snáď preto ešte vrátime!

Žiadne komentáre: